Wil jij met ons op date?

Op zaterdag 5 februari 2022, van 8:30 tot 12:30 uur, organiseren wij wederom een speeddate. Heb jij interesse in een baan in de transportsector? Dan daten wij graag met je.

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s en hebben leuke vacatures open staan, zoals:

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent en spreken ook graag met jou als jij boordevol motivatie, ambitie, enthousiasme en werkkracht zit, maar wellicht niet aansluit op de bestaande vacatures.

Tijdens onze speeddate krijg je de kans om op een laagdrempelige manier met ons en de mogelijkheden welke wij bieden kennis te maken. Vooraf aanmelden is fijn, zodat wij ons op jouw komst kunnen voorbereiden, maar spontaan binnenlopen mag uiteraard ook. Wij maken graag kennis met jou en horen graag wat jouw wensen en ambities zijn onder het genot van een kopje thee of koffie en een lekkere versnapering. Is er een mogelijke match? Dan plannen we direct onze vervolgdate!

Wij zien je graag op zaterdag 5 februari tussen 8:30 en 12:30 uur in onze huiskamer aan de Bedrijfsweg nummer 14 in Nijmegen.

Tot dan!

Datum & tijd
Zaterdag 5 februari 2022
08.30 – 12.30 uur

Locatie
Bedrijfsweg 14
6541 DC Nijmegen
(route)

Voor wie?

  • Ervaren chauffeurs
  • Starters met of zonder rijbewijs
  • Omscholers
  • Werkzoekenden
  • Stagiaires
  • BBL studenten
  • Latent werkzoekenden

Over DFDS / HSF Logistics

De bedrijven van de HSF Logistics Groep, waaronder ook de locaties van HSF in Nijmegen & Winterswijk, zijn onlangs overgenomen door het in het Deense Kopenhagen gevestigde DFDS. DFDS is van oudsher bekend van de vele veerboten die men in de vaart heeft, maar is ook al vele jaren actief in de logistiek en het wegtransport. DFDS wordt door deze overname de grootste aanbieder van transport van geconditioneerde levensmiddelen in Noordwest-Europa.

De locaties Nijmegen & Winterswijk bieden flexibele oplossingen voor de complete logistieke keten, met name op het gebied van geconditioneerde levensmiddelen. Transport vormt daarin de basis. Op- en overslag, voorraadbeheer, verpakken, etiketteren, orderpicking, crossdocking, reinigen en service van bedrijfswagens, emballagesystemen, tracking-and-tracing en heldere management-informatie maken onze dienstverlening compleet.

Bekijk ook de huidige vacatures, verhalen van medewerkers en veelgestelde vragen.