Rangeerder (m/v en parttime / fulltime)

Functie

Als rangeerder zult u op wisselende werktijden in de avond worden ingezet bij het manoeuvreren van de koelwagens voor de dockshelters en voor het parkeren van de koelwagens in de juiste parkeervakken op ons terrein. Wij hebben voor rangeerders ook parttime mogelijkheden. (bijv. in het ’t weekend)

Functie- eisen

  • Flexibele instelling
  • Bereidheid om op onregelmatige tijden (vnl. in de avonduren tot einde werk) en in weekenden te werken

Wij bieden:

  • Werken binnen een trots team
  • Een afwisselende functie met een passend salaris conform opleiding en ervaring

Zin in een nieuwe uitdaging?

Bent u geïnteresseerd in deze vacature dan kunt u contact opnemen met Judith Theissen afdeling HRM. Gebruik hiervoor een van de formulieren aan de rechterkant. Je kan ook een WhatsApp sturen naar 0628 54 88 88.

Over HSF

Ruim 1.300 gemotiveerde medewerkers vinden bij HSF Logistics volop uitdaging in een markt die voortdurend in beweging is.

HSF Logistics biedt flexibele oplossingen voor de complete logistieke keten, met name op het gebied van kwetsbare geconditioneerde goederen. Transport vormt daarin de basis.

Op- en overslag, voorraad-beheer, verpakken, etiketteren, orderpicking, cross-docking, reinigen en service van bedrijfswagens,emballagesystemen, tracking-and-tracing en heldere management-informatie maken onze dienstverlening compleet.

Vanuit onze Europese vestigingen en samen met onze logistieke partners houden we de logistieke processen van onze klanten voortdurend onder controle.