Rangeerder (m/v en parttime / fulltime)

Functie

Als rangeerder zult u op wisselende werktijden in de avond worden ingezet bij het manoeuvreren van de koelwagens voor de dockshelters en voor het parkeren van de koelwagens in de juiste parkeervakken op ons terrein. Wij hebben voor rangeerders ook parttime mogelijkheden. (bijv. in het ’t weekend)

Functie- eisen

  • Flexibele instelling
  • Bereidheid om op onregelmatige tijden (vnl. in de avonduren tot einde werk) en in weekenden te werken

Wij bieden:

  • Werken binnen een trots team
  • Een afwisselende functie met een passend salaris conform opleiding en ervaring

Zin in een nieuwe uitdaging?

Bent u geïnteresseerd in deze vacature dan kunt u contact opnemen met Judith Theissen afdeling HRM. Gebruik hiervoor een van de formulieren aan de rechterkant. Je kan ook een WhatsApp sturen naar 0628 54 88 88.

Over DFDS / HSF Logistics:

De bedrijven van de HSF Logistics Groep, waaronder ook de locatie van HSF in Winterswijk, zijn onlangs overgenomen door het in het Deense Kopenhagen gevestigde DFDS. DFDS is van oudsher bekend van de vele veerboten die men in de vaart heeft, maar is ook al vele jaren actief in de logistiek en het wegtransport. DFDS wordt door deze overname de grootste aanbieder van transport van geconditioneerde levensmiddelen in noord west Europa.

De locatie Winterswijk biedt flexibele oplossingen voor de complete logistieke keten, met name op het gebied van geconditioneerde levensmiddelen. Transport vormt daarin de basis. Op- en overslag, voorraadbeheer, verpakken, etiketteren, orderpicking, crossdocking, reinigen en service van bedrijfswagens, emballagesystemen, tracking-and-tracing en heldere management-informatie maken onze dienstverlening compleet.