HSF Logistics: al meer dan 100 jaar een betrokken werkgever

Betrouwbaar, oplossingsgericht en vriendelijk. Dat is wat klanten zeggen over HSF Logistics. En dat hebben we te danken aan onze gedreven, gepassioneerde en goed opgeleide chauffeurs. Dé visitekaartjes van ons bedrijf. Die we dan ook zeer waarderen, zeg maar gerust: op een voetstuk plaatsen. Wil jij werken in een no-nonsense transportbedrijf waar er nog echt samengewerkt wordt als team? Meld je dan nu aan als vrachtwagenchauffeur. Dan regelen wij de rest.

Zonder chauffeurs zijn we nergens

Zonder onze chauffeurs konden wij niet uitgroeien tot de specialist in geconditioneerd levensmiddelenvervoer die we nu zijn. Een servicegerichte organisatie met een rijke historie. Met vestigingen in Nijmegen en Winterswijk. Waar iedereen met trots samenwerkt. Als team. Elke avond weer gaan er bijna honderd auto’s de weg op. De nieuwste modellen, uitgerust met de slimste technieken. Zodat jij veilig en comfortabel de weg op kunt, elke rit weer.

HSF Logistics groeit verder

En HSF Logistics groeit verder. Zowel in koel- als in vriestransport. Altijd op zoek naar vernieuwingen en kansen. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. In Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Italië, Frankrijk of waar dan ook in Europa. Daarom zijn we op zoek naar chauffeurs die andere landen willen ontdekken en ook bereid zijn om één tot drie dagen van huis te zijn.

Flexibel werken, met ruimte voor ambities

Eerlijk is eerlijk: het is hard werken en fysiek moet je wel wat aankunnen. Maar daar staat dan ook veel tegenover. Uiteraard een goed salaris, maar ook een grote mate van flexibiliteit. Parttime of fulltime werken, misschien alleen op zaterdag, nationaal of internationaal op pad of op vrijdag altijd wat vroeger thuis, omdat dit je sportavond is; wij doen er alles aan om dit voor je te regelen. En als je de ambitie hebt, krijg je bovendien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Iets voor jou?

Spreekt dit verhaal je aan? En lijkt het je wel wat om te werken in een professionele én menselijke organisatie? Waar we samenwerken in een informele sfeer om onze klanten logistiek te ontzorgen? En waar jouw goede ideeën en initiatieven worden gewaardeerd? Kom dan per direct ons chauffeursteam versterken! Er zijn mogelijkheden op de standplaatsen Nijmegen en Winterswijk.