Door een nauwkeurige administratie en afstemming met de klant, zorg ik voor de juiste voorraden van onze emballage. Daar ben ik trots op! – onze toekomstige logistiek administratief medewerker –

Voor onze vestiging in Winterswijk zoeken we een:

Logistiek administratief medewerker m/v (fulltime)

Jouw functie:

De afdeling Packaging Pool draagt zorg voor het aanleveren van juiste zendingsinformatie ten behoeve van alle planafdelingen, het distributiecentrum, de chauffeurs en de facturatie. Controle en beheersing van ladingdrager-stromen en het verzorgen van logistiek in opdracht van de klant vormen een belangrijk onderdeel van jouw functie.

Dit kan jouw werkdag zijn:

Vol goede zin start je deze ochtend. Je begint met het bijwerken van de administratie van de emballagevoorraden en het in kaart brengen van verschillen in de emballagesaldi. Na de lunch stem je met je collega’s van Expeditie de vastgestelde tekortkomingen af. Aan het eind van de middag neem je contact op met je vaste accounts voor de afstemming van de verschillen in de emballagesaldi. Voordat je naar huis gaat weet je nog net een teruggaveprobleem op te lossen. Zo kun je tevreden je werkdag afsluiten!

De volgende eigenschappen zijn belangrijk om succesvol te zijn:

  • MBO werk en denk niveau.
  • Accuraat.
  • Klant en oplossingsgericht.
  • Communicatief vaardig.
  • Sterk karakter.
  • Affiniteit met de transportbranche.

Wij bieden:

  • Een afwisselende functie in voornamelijk dagdienst.
  • Begeleiding door een ervaren collega.
  • Een passend salaris conform opleiding en ervaring.

Over DFDS / HSF Logistics:

De bedrijven van de HSF Logistics Groep, waaronder ook de locatie van HSF in Winterswijk, zijn onlangs overgenomen door het in het Deense Kopenhagen gevestigde DFDS. DFDS is van oudsher bekend van de vele veerboten die men in de vaart heeft, maar is ook al vele jaren actief in de logistiek en het wegtransport. DFDS wordt door deze overname de grootste aanbieder van transport van geconditioneerde levensmiddelen in noord west Europa.

De locatie Winterswijk biedt flexibele oplossingen voor de complete logistieke keten, met name op het gebied van geconditioneerde levensmiddelen. Transport vormt daarin de basis. Op- en overslag, voorraadbeheer, verpakken, etiketteren, orderpicking, crossdocking, reinigen en service van bedrijfswagens, emballagesystemen, tracking-and-tracing en heldere management-informatie maken onze dienstverlening compleet

Ben je enthousiast?

Overtuig ons dan snel van je kwaliteiten en solliciteer! Je sollicitatie kun je richten aan Birgit Rommes en we ontvangen je motivatie en CV graag via hrm@hsf.nl.