Vacature coordinator Emballage

Heftruckchauffeur Afdeling Emballage (M/V, Fulltime)

Binnen HSF Logistics vinden ruim 1300 gemotiveerde medewerkers volop uitdaging in een markt die voortdurend in beweging is. HSF Logistics biedt flexibele oplossingen voor de complete logistieke keten, met name op het gebied van geconditioneerde levensmiddelen. Transport vormt daarin de basis. Op- en overslag, voorraadbeheer, verpakken, etiketteren, orderpicking, crossdocking, reinigen en servicen van bedrijfswagens, emballagesystemen, tracking-and-tracing en heldere management-informatie maken onze dienstverlening compleet. Vanuit onze diverse vestigingen houden we de logistieke processen van onze klanten voortdurend onder controle.

Voor onze vestiging in Nijmegen zijn wij per direct op zoek naar een:

HEFTRUCKCHAUFFEUR AFDELING EMBALLAGE  (M/V, fulltime)

Ben jij een flexibele heftruckchauffeur, in bezit van een geldig heftruckcertificaat, en wil je binnen een internationale organisatie jouw bijdrage leveren in een boeiende baan? Ben jij bovendien gemotiveerd, gestructureerd en collegiaal? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie-informatie
De emballageafdeling neemt binnen HSF Logistics een belangrijke positie in. Met diverse emballageconcepten ontzorgen wij onze klanten, dit houdt o.a. in het vervoeren, reinigen en repareren van emballagemiddelen. Hiertoe zoeken wij een heftruckchauffeur om toe te voegen aan ons huidige emballageteam.
Als heftruckchauffeur draag je bij HSF Logistics zorg voor het gehele proces. Dit wil zeggen dat je naast de laad- en los werkzaamheden, je ook diverse essentiële controles uitvoert en meedenkt over technische zaken in en rondom de afdeling, om de emballage in en zo optimaal mogelijke staat te verzenden.

Profielschets

  • Collegiale en gemotiveerde houding
  • Hoge mate van betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Secuur
  • Goede arbeidsmentaliteit met een flexibele instelling

Functie-eisen

  • Geldig heftruckcertificaat benodigd
  • Bereid om in shifts en in het weekend te werken.
  • Goede (mondelinge) beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré
  • Woonachtig in de omgeving van Nijmegen

Wij bieden
Een afwisselende functie met een passend salaris conform opleiding en ervaring in een leuk team.

Informatie en sollicitatie
Bij interesse in deze functie verzoeken wij je een schriftelijke sollicitatie (bij voorkeur per e-mail) te richten aan de afdeling HRM: HRMNijmegen@hsf.nl