Veelgestelde vragen

Wat zijn de minimale eisen om als chauffeur bij HSF Logistics aan de slag te gaan?

Uiteraard dien je als chauffeur in het beroepsgoederenvervoer te beschikken over de juiste rijbewijzen (C en CE) en de vakbekwaamheid (code 95) dient zichtbaar op het rijbewijs te zijn bijgeschreven. Wij maken echter ook graag kennis met de beginnende chauffeur indien (nog) niet alle kwalificaties zijn behaald, maar je hiertoe wel graag bereid bent.

Daarnaast dient een HSF Logistics chauffeur een hoog verantwoordelijkheidsgevoel te hebben. HSF Logistics begeeft zich in de logistieke branche voor voedsel. Werken met voedsel vereist een strenge discipline en naleving van procedures en regels, uiteraard vergt dit het één en ander van onze chauffeurs.

Hoe weet ik of ik nog kan reageren op een vacature?

Zolang de vacature op de site staat, kun je solliciteren. Zodra een vacature ingevuld is, wordt deze van de site verwijderd. Je kunt er dus van uit gaan dat de vacatures op onze site actueel zijn.

Met wie kan ik contact opnemen over de vacature?

Wij proberen zo volledig mogelijk te zijn in onze vacatureteksten. Mocht je toch nog een vraag hebben over de functie-inhoud, dan kun je contact opnemen met de afdeling HRM, dit kan op verschillende manieren (link naar whatsapp, terugbellen, infoformulieren, enz.). Salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en dergelijke worden besproken in het afrondende gesprek van de sollicitatieprocedure.

Hoe gaat de selectie in zijn werk?

Bij de eerste selectie kijken we vooral naar relevante opleiding en werkervaring. Jouw motivatie staat echter voorop!

Hoe lang duurt het voordat ik een reactie krijg op mijn sollicitatie?

Wij streven er naar je zo spoedig mogelijk inhoudelijke reactie te geven op jouw sollicitatie, doorgaans lukt dit binnen twee weken. Een ontvangstbevestiging van een sollicitatie, of een terugkoppeling op een vraag via de verschillende mogelijkheden (link naar whatsapp, terugbellen, infoformulieren, enz.) ontvang je uiteraard sneller.

Er is voor mij geen passende vacature, hoe kan ik toch mijn interesse kenbaar maken?

Ben je geïnteresseerd in werken bij HSF Logistics? Kijk dan eerst op ons actuele vacatureoverzicht. Staat er op dit moment geen interessante vacature voor je bij?  Uiteraard kun je een open sollicitatie aan ons richten.

Zijn er parttime mogelijkheden binnen HSF Logistics?

Jazeker, we hebben ook voor chauffeurs parttime mogelijkheden die met je afgestemd kunnen worden. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Is er een cao van toepassing binnen HSF Logistics?

Binnen de branche is de cao Beroepsgoederenvervoer over de weg van toepassing, deze cao is algemeen verbindend.

Bouw ik pensioen op als werknemer van HSF Logistics?

De opbouw van zowel het ouderdomspensioen als het nabestaandenpensioen zijn voor werknemers van HSF Logistics ondergebracht bij Pensioenfonds Vervoer.

Staat je vraag er niet bij?

Er zijn verschillende manieren om met ons in contact te komen

Bel ons

Op werkdagen bereikbaar op 0543 543 333 voor meer informatie

Via WhatsApp

Je kan ook je vraag stellen door een WhatsApp te sturen naar 0628 54 88 88

Via de website

Stuur ons een bericht via de contactpagina. We antwoorden per e-mail of telefonisch.