DC-medewerkers (m/v en parttime / fulltime)

Functie

Als DC-medewerker zul je op wisselende werktijden werkzaamheden verrichten in ons koel- en vries distributiecentrum. Het werk is voornamelijk geconcentreerd in de avonduren/nacht (tot einde werk). Er is ook werk beschikbaar op zaterdag en zondag. Volgens instructies lever je een bijdrage aan een efficiënte overslag/opslag van palletgoederen en hangend vlees. Hierbij werk je conform de (wettelijk) gestelde eisen betreffende kwaliteit, (voedsel)veiligheid, ARBO en klantspecificaties. Wij hebben ook parttime-mogelijkheden.

Functie – eisen

  • Bij voorkeur ervaring met (electro)palletwagens en laden/lossen
  • Flexibele instelling
  • Bereidheid om op onregelmatige tijden (vnl. in de avonduren tot einde werk) en in weekenden te werken

Wij bieden

  • Werken in een hecht en trots team
  • Een afwisselende functie met een passend salaris conform opleiding en ervaring.

Zin in een nieuwe uitdaging?

Bent u geïnteresseerd in deze vacature dan kunt u contact opnemen met Judith Theissen afdeling HRM. Gebruik hiervoor een van de formulieren aan de rechterkant. Je kan ook een WhatsApp sturen naar 0628 54 88 88.

Over HSF

Ruim 1.300 gemotiveerde medewerkers vinden bij HSF Logistics volop uitdaging in een markt die voortdurend in beweging is.

HSF Logistics biedt flexibele oplossingen voor de complete logistieke keten, met name op het gebied van kwetsbare geconditioneerde goederen. Transport vormt daarin de basis.

Op- en overslag, voorraad-beheer, verpakken, etiketteren, orderpicking, cross-docking, reinigen en service van bedrijfswagens,emballagesystemen, tracking-and-tracing en heldere management-informatie maken onze dienstverlening compleet.

Vanuit onze Europese vestigingen en samen met onze logistieke partners houden we de logistieke processen van onze klanten voortdurend onder controle.