Jeffrey DC medewerker HSF Logistics Winterwswijk

DC – medewerker HSF Logistics Nijmegen

Word jij onze nieuwe collega?

Voor onze vestiging in Nijmegen zijn wij op zoek naar: DC-medewerkers (fulltime)

Informatie over HSF

Binnen HSF Logistics vinden ruim 1300 gemotiveerde medewerkers volop uitdaging in een markt die voortdurend in beweging is. HSF Logistics biedt flexibele oplossingen voor de complete logistieke keten, met name op het gebied van kwetsbare geconditioneerde goederen. Transport vormt daarin de basis. Op- en overslag, voorraadbeheer, verpakken, etiketteren, orderpicking, crossdocking, reinigen en servicen van bedrijfswagens, emballagesystemen, tracking-and-tracing en heldere management-informatie maken onze dienstverlening compleet. Vanuit onze vestigingen  houden we de logistieke processen van onze klanten voortdurend onder controle.

Een dag als DC – medewerker

Als DC-medewerker zal je op wisselende werktijden werkzaamheden verrichten in ons koel- en vries distributiecentrum. De werkzaamheden worden uitgevoerd in temperaturen die variëren van +2c tot -22c , werkkleding om in deze temperaturen te kunnen werken word door ons verstrekt. De werkzaamheden zijn o.a.: laden en lossen van geconditioneerde goederen met behulp van loslijsten en de daarbij behorende labels, labelen van goederen en deze goederen op de juiste locatie zetten en orderpicken van goederen met behulp van picklijsten. Ook schoonmaakwerkzaamheden in en om het distributie centrum behoren tot je dagelijkse taken.

De dagelijkse werkzaamheden voer je uit, mede door gebruik van elektro pompwagens, in het bezit zijn van een certificaat of ervaring hebben  is dan ook een pré. Tot slot komt het ook voor dat administratieve werkzaamheden verricht dienen te worden, een basis kennis van het bedienen van een computersysteem is dan ook nodig. Mede omdat je met voedingsmiddelen werkt, wordt er gewerkt volgens strenge kwaliteitsnormen en richtlijnen.

Functie – eisen

  • Een certificaat voor, of ervaring met, electro palletwagens is een pré.
  • Flexibele en collegiale instelling
  • Bereidheid om op onregelmatige tijden te werken, waaronder in avonduren en weekenden
  • Een hands-on mentaliteit
  • Basis kennis van computersystemen
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal

Wij bieden

  • Een uitdagende functie binnen een team met jarenlange ervaring
  • De mogelijkheid om te werken aan verschillend merken vrachtwagens en trailers
  • Een passend salaris conform opleiding, werkervaring en CAO
  • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een collectieve zorgverzekering, een fietsplan, een actieve personeelsvereniging.

Ben jij enthousiast?

Bij interesse in deze functie verzoeken wij je een korte en bondige schriftelijke motivatie, tezamen met jouw c.v. (bij voorkeur per e-mail aan hrmnijmegen@hsf.nl te richten aan de afdeling HRM Logistics Nijmegen BV, Bedrijfsweg 8, 6541 DC Nijmegen. U kunt ook via de website direct reageren.